Opis Štěpka Borniak 10l
Vrste dimnih strugotina imaju osnovni utjecaj na okus, miris i boju proizvoda koje dimimo. One su poput začina - ovisno o vrsti drva od kojeg su napravljene, jedne su prikladnije za ribu, druge za svinjetinu, a treće za perad.
Najveća zabava je miješanje različitih strugotina, čime stvaramo vlastite recepte. Međutim, treba imati na umu jedno - moramo biti sigurni da su spaljene strugotine potpuno prirodne - bez kemijskih dodataka, prašine i svih nečistoća.
Breze strugotine
Obojaju dimljene proizvode u prekrasnu zlatnu boju i čine da stječu blagu i istovremeno zavodljivu aromu.
bukove strugotine
Pogodne su za svaku vrstu dimljenja. Nezamjenjive u slučaju svinjetine, ribe i peradi. Osiguravaju mesu jasan, zlatan ton. Idealno rješenje za početnike.
Hrastove strugotine
Namirnice dimljene s njihovom pomoći zasićene su privlačnim okusom s laganom gorčinom i karameliziranim završetkom. Hrastove strugotine obojaju proizvode smeđe.
Jabukove strugotine
Strugotine od drveta jabuke dodaju mesu prirodnu dimljenu slatkoću koja odlično upotpunjuje ribu, plodove mora i perad.
Johe strugotine
Pogodne su za dimljenje svih vrsta mesa i ribe. Jamče prekrasnu boju, od tamno zlatne do smeđe. Njihova izvanredna aroma prodire duboko u jela.
Šljive strugotine
Šljivasta aroma je idealna za dimljenje ribe, peradi i svinjskog mesa.
Trešnjeve strugotine
Trešnjeve strugotine su vrlo blage s laganom voćnom aromom. Najbolje su za perad, goveđe filet, janjetinu i svinjetinu.
Opis je automatski preveden, ispričavamo se zbog grešaka u tekstu.
Štěpka Borniak 10l
-
27,62 €
-
27,62 €
-
27,7 €
-
21,36 €
-
20,36 €
-
27,7 €
-
27,7 €
- Proizvođač Borniak
- Jamstvo 24 mjeseca
Opis Štěpka Borniak 10l
Vrste dimnih strugotina imaju osnovni utjecaj na okus, miris i boju proizvoda koje dimimo. One su poput začina - ovisno o vrsti drva od kojeg su napravljene, jedne su prikladnije za ribu, druge za svinjetinu, a treće za perad.
Najveća zabava je miješanje različitih strugotina, čime stvaramo vlastite recepte. Međutim, treba imati na umu jedno - moramo biti sigurni da su spaljene strugotine potpuno prirodne - bez kemijskih dodataka, prašine i svih nečistoća.
Breze strugotine
Obojaju dimljene proizvode u prekrasnu zlatnu boju i čine da stječu blagu i istovremeno zavodljivu aromu.
bukove strugotine
Pogodne su za svaku vrstu dimljenja. Nezamjenjive u slučaju svinjetine, ribe i peradi. Osiguravaju mesu jasan, zlatan ton. Idealno rješenje za početnike.
Hrastove strugotine
Namirnice dimljene s njihovom pomoći zasićene su privlačnim okusom s laganom gorčinom i karameliziranim završetkom. Hrastove strugotine obojaju proizvode smeđe.
Jabukove strugotine
Strugotine od drveta jabuke dodaju mesu prirodnu dimljenu slatkoću koja odlično upotpunjuje ribu, plodove mora i perad.
Johe strugotine
Pogodne su za dimljenje svih vrsta mesa i ribe. Jamče prekrasnu boju, od tamno zlatne do smeđe. Njihova izvanredna aroma prodire duboko u jela.
Šljive strugotine
Šljivasta aroma je idealna za dimljenje ribe, peradi i svinjskog mesa.
Trešnjeve strugotine
Trešnjeve strugotine su vrlo blage s laganom voćnom aromom. Najbolje su za perad, goveđe filet, janjetinu i svinjetinu.
Opis je automatski preveden, ispričavamo se zbog grešaka u tekstu.
6 razlogan zašto
kupovati kod nas
-
Dostava na adresu s online plaćanjem ili pouzećem
-
Osnovano 2000. godine - tradicija prodaje 25 godina
-
Mogućnost kupnje na rate
-
Mogućnost povrata robe unutar 14 dana
-
Najširi asortiman - više od 100 000 proizvoda u ponudi
-
Razumijemo se u pecanje - u ekipi je i svjetski prvak