Meni
Natrag
Prijava
i registracija
Natrag
7 varijante

Opis Štěpka Borniak 10l

Vrste dimnih strugotina imaju osnovni utjecaj na okus, miris i boju proizvoda koje dimimo. One su poput začina - ovisno o vrsti drva od kojeg su napravljene, jedne su prikladnije za ribu, druge za svinjetinu, a treće za perad.

Najveća zabava je miješanje različitih strugotina, čime stvaramo vlastite recepte. Međutim, treba imati na umu jedno - moramo biti sigurni da su spaljene strugotine potpuno prirodne - bez kemijskih dodataka, prašine i svih nečistoća.

Breze strugotine

Obojaju dimljene proizvode u prekrasnu zlatnu boju i čine da stječu blagu i istovremeno zavodljivu aromu.

bukove strugotine

Pogodne su za svaku vrstu dimljenja. Nezamjenjive u slučaju svinjetine, ribe i peradi. Osiguravaju mesu jasan, zlatan ton. Idealno rješenje za početnike.

Hrastove strugotine

Namirnice dimljene s njihovom pomoći zasićene su privlačnim okusom s laganom gorčinom i karameliziranim završetkom. Hrastove strugotine obojaju proizvode smeđe.

Jabukove strugotine

Strugotine od drveta jabuke dodaju mesu prirodnu dimljenu slatkoću koja odlično upotpunjuje ribu, plodove mora i perad.

Johe strugotine

Pogodne su za dimljenje svih vrsta mesa i ribe. Jamče prekrasnu boju, od tamno zlatne do smeđe. Njihova izvanredna aroma prodire duboko u jela.

Šljive strugotine

Šljivasta aroma je idealna za dimljenje ribe, peradi i svinjskog mesa.

Trešnjeve strugotine

Trešnjeve strugotine su vrlo blage s laganom voćnom aromom. Najbolje su za perad, goveđe filet, janjetinu i svinjetinu.

Opis je automatski preveden, ispričavamo se zbog grešaka u tekstu.

Štěpka Borniak 10l

6 razlogan zašto
kupovati kod nas

  • Dostava na adresu s online plaćanjem ili pouzećem

  • Osnovano 2000. godine - tradicija prodaje 25 godina

  • Mogućnost kupnje na rate

  • Mogućnost povrata robe unutar 14 dana

  • Najširi asortiman - više od 100 000 proizvoda u ponudi

  • Razumijemo se u pecanje - u ekipi je i svjetski prvak